Musical Esther in één dag!

DOE JE ZATERDAG 11 MAART A.S. MEE?

2017 EstherMusical

“Dat kan nooit,” is de eerste reactie van velen, als ze horen dat theatergezelschap "De Vliegende Speeldoos" musicals in één dag oefent en uitvoert met een grote groep kinderen. En toch kan het! Zes professionals op het gebied van acteren, zang en dans, doceren en tecniek, stomen in één dag bijna 100 kinderen van 4 t/m 12 jaar klaar voor een complete musical. Op uitnodiging van de Baptisten Gemeente, de Bron, de Remonstrantse gemeente en de Wilhelminakerk, de Wijnstok en De Ontmoetingskerk werkt het hele gezelschap de hele dag met kinderen aan de productie, om ’s avonds voor ouders, familie en belangstellenden de musical ten tonele te brengen.

Kom kijken en beleef het mee op 11 maart 2017 in De Ontmoetingskerk aan de Slangenburg in Dordrecht.

De dag begint om 13.00 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 15.00 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 19.00 uur en zal tot ca. 20..30 uur duren. De toegang is gratis, er is wel een collecte!

De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven? Jij kan meespelen in deze musical. Het is een onvergetelijke ervaring!

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, geef je dan snel op via het volgende mailadres: dvs@baptisten-dordrecht.nl voor uiterlijk 1 maart a.s.

Vermeld je naam, leeftijd en telefoonnummer erbij. En je krijgt zsm verdere informatie.

Voor vragen: Janet Verhoeven 06 51 55 49 47.