Activiteiten rond de Kerststal

In een sfeervol ingerichte Wilhelminakerk is opnieuw een veelzijdige Kerststal zichtbaar. In een schitterende opstelling is het een feest voor de ogen: steeds vallen andere details op van het aloude verhaal over de geboorte van Jezus Christus. Jong en oud kunnen genieten.
Ook dit jaar komen schoolklassen van diverse basisscholen (De School Mühring, De Repelaer, Horizon, School Vest) de Kerststal bezoeken. Ze ontvangen daarbij een leuke bouwplaat van een Kerststal cadeau, die is uitgegeven door het blad Alef (Het Bijbelblad voor kinderen, van het NBG).
Op zaterdag 17 december 2016 is de kerk open tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Kerstverhalen worden voorgelezen door vrijwilligers van de Stichting Voorlezen. Er zijn lekkernijen, er klinkt muziek, kortom een gezellige middag in de Wilhelminakerk. U bent van harte welkom!