Lichtjestocht in de binnenstad met het kerstverhaal 'Alles andersom'

Loop je (weer) mee met de Lichtjestocht? Op zaterdagavond 24 december a.s. in de buurt van onze kerk. Een lampionnenoptocht in kerstsfeer voor kinderen van ca. 0 – 12 jaar. Iedereen kan zelf een lampion meenemen, maar ze worden ook uitgedeeld. Elk kind is, samen met een ouder/verzorger, van harte welkom. Er wordt om 18.00 uur gestart. Dit kan vanaf 3 punten: Remonstrantsekerk (Cornelis de Wittstraat 28) of de Kruiskerk/Baptistenkerk (Vrieseweg 64) of het Leger des Heils (Kasperspad 28) Er ontstaan slingers van lichtjes die (om ca. 19.30 uur) gezamenlijk eindigen in onze Wilhelminakerk. In alle kerken kun je het Kerstverhaal, een verhaal waarin verteld wordt dat ' Alles andersom' gaat, meebeleven.
Het duurt tot ongeveer 20.00 uur. Meedoen is gratis en je hoeft je niet van te voren op te geven. We verwachten dat er, net als vorig jaar, weer veel kinderen, ouders en begeleiders meelopen. Dus zorg dat je op tijd bent!

Op www.lichtjestochtdordrecht.nl staat meer informatie en is de route aangegeven. Ook zie je daar de kerstdiensten en andere activiteiten waar je van harte welkom bent.